lørdag den 28. november 2009

De unge seniorer.

Hvem er det så? - Jo, de er de +60-årige, som endnu ikke modtager en form for pension og som stadig er på arbejdsmarkedet. Disse medborgere er også vigtige at aktivere i forbindelse med seniorrådsvalget. For det første er de stemmeberettigede, for det andet er de potentielle kandidater til seniorrådet, når de senere lader sig pensionere, og for det tredje har de helt sikkert også idéer til seniorarbejdet.
Skulle jeg være så heldig at få plads i det nye Seniorråd i Ballerup vil jeg arbejde for, at de nævnte medborgere også får mulighed for at aflevere deres idéer, gode råd og visioner til videre behandling i Seniorrådet på en organiseret måde.
Præsentationsmødet den 24. november 2009 i Reehs Baghus var forlænget for at tilgodese de seniorer, der passede deres arbejde, men desværre var annonceringen af mødet ikke tydelig nok, hvilket måske var årsag til, at ingen af disse mødte frem. Jeg er imidlertid sikker på, at netop disse seniorer vil være et rigtig godt tilskud til arbejdet, og derfor håber jeg også, at de bruger deres stemmeret nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar